Akşit Uğurlu’dan Instagram Paylaşımı

Akşit Baba Uğurlu, nam-ı diğer Altınparmak isimli ve çoğunlukla DJ Ses ismiyle anılan duayen rapçi, Instagram üzerinden paylaştığı yazısıyla dikkat çekti.

“Instagram hikayesinde yazdığı şöyle: Selamlar arkadaşlarım kardeşlerim. Beni bilenler bilirler ben Akşit Uğurlu nam-1 diğer Akşit Baba. Son zamanlarda kişisel ve sağlıksal problemlerim oldu. Bu sebeple çoğu kişiye dönüş yapamadım. Bu yaşıma kadar kendimin de kabullenemediğim hatalarım oldu, olmuştur. Çok fazla kullanıldım. Bu işin mutfak tarafında olduğum için kendimi çok fazla ifade etme fırsatı bulamadım. küçüklerime de büyüklerime duyduğum kadar saygılı oldum. Her seferinde yeniden başlayarak yeni bir düzen kurmaya çalıştım ve çalışıyorum. Bazen yanlış kişilere güvendim. Dost sandığım kişiler tarafından darp edildim. Zamanında gasp bile edildim. Ama tekrar dik durup devam etmeye çalıştım. Taki bugüne kadar yaşadığım hayat boyunca tanıdığım tüm insanlara sevgilerimi saygılarımı sunar özürlerimi dilerim”

Akşit Uğurlu Kimdir ? DJ Ses ve Altınparmak mahlaslarıyla tanınan prodüktör ve beatmaker’dır. Ceza’nın Bomba Plak isimli albümünün Prodüktörlüğünü yapmıştır. Ayrıca Killa Hakan, Sansar Salvo, Keişan, Grogi gibi isimlerle de çalışmaktadır.